Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Καλως Ήρθατε!

Αυτό είναι το ιστολόγιο (blog) του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (ΣΕΑΘ) μέσω του οποίου θα επικοινωνούμε για να συντονίζουμε και να συνεργαζόμαστε στο πρόγραμμα "Γνωρίζωντας την αστρονομία μέσα από τα προβλήματα της".
Αυτό το πρόγραμμα είναι μια προσπάθεια ερασιτεχνών αστρονόμων από την Θράκη της Βόρειας Ελλάδας να δώσουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο της αστρονομίας - αστροφυσικής να ασχοληθούν με το αντικείμενο λίγο πιο συστηματικά και ίσως λίγο πιο διασκεδαστικά. Είναι επίσης ένα πείραμα για να διαπιστώσουμε κι εμείς οι ίδιοι αν μπορούμε μέσω των διαθέσιμων τεχνολογιών να ξεπεράσουμε εμπόδια που μας αποτρέπουν από την πιο στενή συνεργασία μας πάνω σε αυτό (περιορισμένος χρόνος, απόσταση κ.λ.π.)
Πολύ σύντομα σε αυτό το ιστολόγιο καθώς και στο αντίστοιχο wiki του προγράμματος θα αναρτηθούν λεπτομέρειες για την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος καθώς και λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες. Δυστυχώς σε αυτή την φάση του προγράμματος οι συμμετοχές είναι μόνο μέσω προσωπικών προσκλήσεων. Στην απίθανη περίπτωση που δεν φτάσατε σε αυτον το ιστολόγιο μετά από πρόσκληση σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορέσουμε σε αυτή την φάση να δεχτούμε πιθανές ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής.
Μέχρι την επόμενη εγγραφή που θα είναι και πιο συγκεκριμένη περιμένουμε τα σχόλια σας!

3 σχόλια:

astrothraki είπε...

τα κατάφερα !!!!
μετά από πολλή προσπάθεια .... τα κατάφερα
χρειάζεται όταν περάσεις το pw να πατήσεις σε εκείνη τη θέση.... ENTER

χαζό αλλά έτσι είναι ... δεν έχει clip εισόδου
Δ.Π.

astrothraki είπε...

Κι εγώ κατάφερα να μπω.
Πώς συνεχίζω τώρα;

vossinakis είπε...

Χαιρετίσματα απο Θεσσαλονίκη. Ευχαρίστως να συμμετάσχω σε ενα τέτοιο επιχείρημα.

Βοσινάκης Ανδρέας